Over ons

Joep Firma Leewis In 1995 richtte Hans van Rhee, samen met zijn vrouw Agnes Leewis, de firma Leewis op.

In de afgelopen jaren is Leewis een waar begrip geworden op het gebied van deurrubbers en hang- en sluitwerk voor koel, vries- en ovenapparatuur. Honderden tevreden klanten weten Leewis reeds te vinden; horecagelegenheden, ziekenhuizen, laboratoria, bakkerijen, slagerijen, koeltechnische bedrijven, grote eetketens, benzinestations, etc. Op 1 februari 2014 heeft Hans van Rhee het bedrijf overgedragen aan zijn schoonzoon Joep van der Pluijm. Hans is inmiddels van zijn welverdiende pensioen aan het genieten,terwijl Joep de afgelopen 1,5 jaar hard gewerkt heeft om het bedrijf flink te laten doorgroeien.

Hij heeft veel tijd gestoken in het vernieuwen van contacten met leveranciers, het aantrekken van nieuwe klanten (horeca en grote ketens) en de tevredenheid bij de reeds bestaande klanten te vergroten.   En dat heeft zijn uitwerking! Klanten die tevreden zijn over de snelle afhandeling van bestellingen en aanvragen, de snelle afwerking en levering van perfect passende nieuwe afdichtingen, ook voor oudere apparatuur, de persoonlijke aandacht die ze van Joep krijgen en de algehele presentatie van het bedrijf zorgen voor goede mond op mond reclame. Daardoor zijn er al veel nieuwe klanten bijgekomen en is het bedrijf aanmerkelijk gegroeid, zonder de uitstekende service te verliezen die de klanten kennen en waardoor ze ook blijven terugkomen. Firma Leewis, dé totaalleverancier voor al uw deurrubbers en afsluitingen!    

Overdracht aan schoonzoon

In 1995 richtte Hans van Rhee met zijn vrouw Agnes Leewis de firma Leewis op. Al twintig jaar is Leewis een begrip op het gebied van deurrubbers en hang- en sluitwerk voor koel, vries- en ovenapparatuur. Ruim 1900 tevreden klanten weten Leewis te vinden; horecagelegenheden, ziekenhuizen, laboratoria, bakkerijen, slagerijen en koeltechnische bedrijven.Na ruim 18 jaar is Hans van zijn welverdiende pensioen gaan genieten en heeft hij per 1 februari 2014 het bedrijf overgedragen aan zijn schoonzoon Joep van der Pluijm. Uiteraard doet ook hij zijn uiterste best voor u en blijft Leewis staan voor scherpe prijzen, snelle levertijd en uitstekende service!

Levering

Met diverse fabrikanten hebben wij een goede overeenkomst gesloten, waardoor wij u voor het leveren en monteren van deurafdichtingen scherpe prijzen, een snelle levertijd en een uitstekende service kunnen garanderen.

De gemiddelde levering c.q. uitvoering betreft zo'n tien werkdagen. Door onze flexibele werktijden kunnen de bedrijfsactiviteiten van onze cliënten in de meeste situaties normaal doorgang vinden.

LEEWIS werkt met monteurs door heel Nederland, van Delfzijl tot Maastricht, van Den Haag tot Enschede. Vanaf elke lokatie in Nederland kunt u een beroep op ons doen.

Werkwijze

Omdat de juiste keuze van afdichtingen en de exacte afmetingen van de enorme hoeveelheid keuzemogelijkheden aan materialen bepalend is voor een juiste vervanging, komt Leewis geheel vrijblijvend (kosteloos) bij u langs voor een inventarisatie. U ontvangt vervolgens een prijsopgave. Eerst na akkoord van de klant zal de opdracht vervolgens worden uitgevoerd. 

We bieden onze diensten rechtstreeks aan (bedrijfs-)restaurants en andere horecagelegenheden. Ook ziekenhuizen, bakkerijen en slagerijen maken gebruik van onze diensten voor hun koel- en ovenapparatuur.

Daarnaast kent onze klantenkring een aantal leveranciers van koel- en ovenapparatuur. Het vervangen van deurrubbers en hang- en sluitwerk wordt door deze koeltechnische bedrijven uitbesteed aan onze firma, opdat zij zich kunnen richten op hun core-business, het leveren van apparatuur.

Garantie

Wanneer u bovenstaande aanwijzingen voor het onderhoud nakomt, bieden wij een half jaar garantie op de door ons geleverde afdichtingen.
Op de door ons geplaatste deurrubbers bieden wij tevens een maand garantie op de plaatsing van de afdichtingen. Ingeval u reclamaties heeft, dient u deze binnen 30 dagen schriftelijk (of per email) aan ons te melden.

Leewis deurrubbers

Bedrijven waar wij naar tevredenheid mee samenwerken:

 

VCA gediplomeerd

Onze monteurs beschikken over een VCA (Veiligheids Checklist Aannemers) diplomering als basis voor veilig, gezond en milieuverantwoord werken.