Over ons

Firma Leewis

Joep

In 1995 richtte Hans van Rhee samen met zijn vrouw Agnes Leewis de firma Leewis op.

In de afgelopen jaren is Leewis een waar begrip geworden op het gebied van deurrubbers en hang- en sluitwerk voor koel, vries- en ovenapparatuur.

Meer dan 2.000 tevreden klanten weten Leewis reeds te vinden; horecagelegenheden, ziekenhuizen, laboratoria, bakkerijen, slagerijen, koeltechnische bedrijven, grote eetketens, benzinestations, etc.

Op 1 februari 2014 heeft Hans van Rhee het bedrijf overgedragen aan zijn schoonzoon Joep van der Pluijm.

Hans is inmiddels van zijn welverdiende pensioen aan het genieten, terwijl Joep de afgelopen jaren hard gewerkt heeft om het bedrijf flink te laten doorgroeien!

Levering

Met diverse fabrikanten hebben wij een goede overeenkomst gesloten, waardoor wij u voor het leveren en monteren van deurafdichtingen scherpe prijzen, een snelle levertijd en een uitstekende service kunnen garanderen.

De gemiddelde levering c.q. uitvoering betreft zo'n tien werkdagen. Door onze flexibele werktijden kunnen de bedrijfsactiviteiten van onze cliënten in de meeste situaties normaal doorgang vinden.

LEEWIS werkt met monteurs door heel Nederland, van Delfzijl tot Maastricht, van Den Haag tot Enschede. Vanaf elke locatie in Nederland kunt u een beroep op ons doen.

Werkwijze

Omdat de juiste keuze van afdichtingen en de exacte afmetingen van de enorme hoeveelheid keuzemogelijkheden aan materialen bepalend is voor een juiste vervanging, komt Leewis geheel vrijblijvend (kosteloos) bij u langs voor een inventarisatie. U ontvangt vervolgens een prijsopgave. Eerst na akkoord van de klant zal de opdracht vervolgens worden uitgevoerd. 

We bieden onze diensten rechtstreeks aan (bedrijfs-)restaurants en andere horecagelegenheden. Ook ziekenhuizen, bakkerijen en slagerijen maken gebruik van onze diensten voor hun koel- en ovenapparatuur.

Daarnaast kent onze klantenkring een aantal leveranciers van koel- en ovenapparatuur. Het vervangen van deurrubbers en hang- en sluitwerk wordt door deze koeltechnische bedrijven uitbesteed aan onze firma, opdat zij zich kunnen richten op hun core-business, het leveren van apparatuur.

Leewis Deurrubbers B.V.

Bedrijven waar wij naar tevredenheid mee samenwerken:

Logo 4 Horeca

 

VCA gediplomeerd

Onze monteurs beschikken over een VCA (Veiligheids Checklist Aannemers) diplomering als basis voor veilig, gezond en milieuverantwoord werken.