MEDEDELING

In verband met vakantie zijn wij van maandag 18 september tot en met vrijdag 13 oktober niet bereikbaar

Tip van de maand

Verkeerd schoonmaken

Vaak worden afdichtingen onregelmatig schoongemaakt. Vet- en olieresten moeten zelfs onmiddellijk worden verwijderd, anders wordt de afdichting hard en kan gaan scheuren. Het blijkt ook Lees meer...

Leewis is reeds tientallen jaren specialist in het leveren en plaatsen van deur- en ladeafdichtingen. Ook verzorgen wij hang- en sluitwerk voor koel-, vries-, buffet- en oveninstallaties.

Als totaalleverancier leveren wij een ongekend assortiment 'rubber' (p.v.c./siliconen/ moosgummi) afsluitingen voor koel- en ovenapparatuur: zowel van bekende merken als van hoogwaardige alternatieven uit eigen productie van onze leveranciers.

 

Hygiëne

De strengere controles in horecakeukens en bars op netheid en hygiëne leiden vaak tot hoge boetes en zelfs in het ergste geval tot tijdelijke sluiting.

In vele gevallen zijn beschadigde, loszittende, vervuilde en gescheurde koel-, vries- en ovenrubbers de oorzaak van een besmetting met bacteriën, omdat dit een ideale
broedplaats is voor micro-organismen. Door de slechte afsluiting werkt de koeling niet perfect en inefficiënt. Hierdoor zal deze veelvuldig aanslaan, dus een hoger stroomverbruik en een kortere levensduur van de apparatuur.

Met tijdige controle en zonodig vervanging van de afdichtingen en/of hang- en sluitwerk kunt u dit probleem voorkomen!

Wij leveren en plaatsen:

  •     Deurrubbers
  •     Strokengordijnen
  •     Hang- en sluitwerk

Leewis Deurrubbers B.V.

Bedrijven waar wij naar tevredenheid mee samenwerken:

Logo 4 Horeca

 

VCA gediplomeerd

Onze monteurs beschikken over een VCA (Veiligheids Checklist Aannemers) diplomering als basis voor veilig, gezond en milieuverantwoord werken.